Start 2

Op maandag 16 april 2012 gaat de 5de editie van de ‘Start 2 Duatlon’ van start. Opnieuw is het de bedoeling van H3O om atleten, van absolute beginner tot gevorderden, klaar te stomen om op een verantwoorde en aangename wijze de avondduatlon van Halle tot een goed einde te brengen.

Na 4 geslaagde edities, pakt H3O voor haar 5de editie uit met een ‘extraatje’, namelijk een ‘ Start 2 Triatlon’. Dit in samenwerking met de VTDL (Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga) Concreet gaat het om een vervolg op het Start2Duatlon-gebeuren. Geïnteresseerden in het duatlon/triatlonproject gaan van start op 16 april. Op maandag- en donderdagavond (Let op! Niet meer op woensdagavond!) worden er in 1ste instantie groepstrainingen (lopen & fietsen) georganiseerd. Vanaf juli komt daar op woensdagavond een zwemtraining bij voor de Start2Triatlon’ers. Deze trainingen zullen doorgaan in het zwembad van Edingen én ook een training in open water.

De begeleiding gebeurt opnieuw door Stijn Roelens – trainer B in duatlon/triatlon, bijgestaan door een aantal H3O-leden.

Meer info en inschrijving op volgende pagina’s of op onderstaande mailadressen:

Start 2 Duatlon

Start 2 Triatlon

ellen.wauters@telenet.be

 

Kostprijs:

60€ voor de Start2Duatlon (inclusief H3O t-shirt)

75€ voor de Start2Triatlon (inclusief H3O t-shirt)

Schrijf je tijdig in! De plaatsen zijn beperkt (30 nieuwe inschrijvingen voor de Start 2 duatlon, 15 inschrijvingen voor de Start 2 triatlon)

Avondduatlon Halle 2011

2 reacties op “Start 2

  1. hoe kan ik me inschrijven voor de start 2 duatlon 2012? Ik zie dat de training van start gaat in april maar er is geen verwijzing hoe zich inschrijven?

Plaats een reactie